Ga naar de website van Clarity Cleaning

Geplaatst door

Ik ben sinds een jaar de trotse eigenaar van een eigen restaurant. tijdens een bezoek aan Facebook kwam ik een post tegen van een bedrijf dat glazen wast en interieur reinigen verricht. Dit sprak mij erg aan omdat onder andere de meubels en de keuken wel een grondige schoonmaakbeurt konden gebruiken. Ik ging vervolgens naar de website van het bedrijf voor meer informatie.

naar de website

Overzichtelijke website

Onder de post stond een link waar ik op had geklikt die mij doorverwees naar de website van het bedrijf.  Het bedrijf beschikt over een erg goede en overzichtelijke website. Er is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft en wat zij belangrijk vinden. Ze vinden onder andere de veiligheid en milieuvriendelijkheid erg belangrijk punten. Ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen nadat ik de informatie op de website had gelezen. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers. Ze zijn langs gekomen om de keuken grondig te reinigen en de meubels schoon te maken. Ze hebben echt uitstekend werk verricht de keuken is super schoon geworden en de meubels zien er weer als nieuw uit. Ik raad het daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede schoonmaakbeurt.