logo_fixpunt

Goede telefoon reparatie in Amersfoort

Geplaatst door

iphone-7Ik woonde al een lange tijd in een woning in Arnhem. Ik wilde graag naar Amerfoort verhuizen omdat mijn heel familie hier woont. Ik had woning tegen een erg aantrekkelijke prijs kunnen kopen die echter wel toe was  aan een renovatie. De keuken en de badkamer waren onder andere erg verouderd. Ik wilde deze dus graag vervangen. Tijdens de verbouwing liet ik mijn telefoon per ongeluk vallen waardoor het scherm van mijn telefoon was gebarsten. Ik ging daarom op het internet op zoek naar telefoon reparatie Amersfoort.

Website van Fixpunt

Toen ik op het internet op zoek ging naar telefoon reparatie Amersfoort kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van Fixpunt. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. Ze repareren onder andere ook laptops en iPads tegen een scherpe prijs. Het was niet nodig om een afspraak te maken op de website dus je kan als klant gewoon langs de winkel gaan. Ik besloot nadat ik de informatie op op de website had gelezen een bezoek aan de winkel te brengen. Ik werd erg vriendelijk geholpen en mijn telefoon was erg snel gemaakt.