rondomwerk

Weer met plezier naar het werk toe dankzij Rondomwerk.nl

Geplaatst door

Ik heb een opleiding afgerond aan de HAN in Nijmegen. Nadat ik mijn opleiding had behaald kon ik echter maar erg lastig werk vinden. Nadat ik een tijdje bij een aantal bedrijven had gesolliciteerd kwam ik uiteindelijk uit op een bedrijf bij mij in de buurt.Ik heb hier de eerste maanden erg naar mijn zin gehad en ging ik elke dag met plezier naar mijn werk. Na ongeveer een half jaar begon ik met steeds minder plezier naar mijn werk te gaan. Mijn werkgever had dit ook opgemerkt omdat ik niet meer zo goed functioneerde zoals ik deed. Hij ging daarom op zoek naar een goede loopbaanbegeleiding zodat ik weer met plezier naar mijn werk zou gaan.

loopbaanbegeleiding

Meer informatie op het internet

Ik ging toen ik thuis kwam van het werk direct op zoek naar meer informatie over loopbaanbegeleiding. Toen ik hier op zocht kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van rondomwerk.nl. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat loopbaanbegeleiding precies inhoudt en wat ze de klanten te bieden hebben. Ze zullen je persoonlijk begeleiding geven om de motivatie weer te vinden om met plezier aan het werk te gaan en weer goed te functioneren want dit is natuurlijk voor zowel de werkgever als werknemer. Rondomwerk vind klantvriendelijkheid erg belangrijk en heeft een 73% plaatsingspercentage wat in vergelijking tot de andere websites erg hoog is. Nadat ik deze loopbaanbegeleiding had afgerond ging ik weer met erg veel plezier naar het werk toe.